RCCT-Rally 2020 – 11e editie

Epoxy medailles
Epoxy medailles

Written by

Published on

Share This Story, Choose Your Platform!
De Kever deed dit jaar ook mee aan de jaarlijkse *Refinery Oil Movements Classic Car Tour* die voor de 11e keer georganiseerd werd (Andre Lugtenburg, Wout Vrolijk en RCCT-team).
 
Wat voor dag het was wordt goed omschreven door de elegante Zweedse dame op leeftijd Elza:
 
Een bont gezelschap, dat was het vandaag. Uiteenlopend van groot naar klein, oud naar jong, open of dicht, krachtpatsers naar 2CV…..we reden vandaag de RCCT…..de ROM Classic Car Toertocht. Een toertocht georganiseerd voor en door collega’s.
~
Als er één ding me van vandaag bij blijft, zijn het wel de vele molens die we onderweg gezien hebben. Bij elke molen moest er wel een vraag beantwoord worden. Ging het niet over schietsluizen, dan ging het wel over de prijs van bruinkool briketten (25 cent voor 33 stuks). Was het niet de naam van een voormalige molen, dan was het hoeveel enden de Zuidlandse molen in 2020 gedraaid had. 30 miljoen keer, kom nou toch op! Rekenfoutje zeker…
~
Ik vond het heerlijk. Het was natuurlijk prachtig mooi weer en met zulke mooie auto’s om me heen was er niets te klagen. Hij die rijdt en lief waren wat roestig met het links en rechts opvolgen maar ze hebben ze zich er kranig doorheen geslagen. Niet in de prijzen, dat dan weer niet maar een mooie dag om eens een lekker stuk te toeren.
~
Zeker Andre verdient een compliment want het zat weer goed in elkaar maar zonder ondersteuning van alle anderen had het natuurlijk niet gelukt. Zelfs de medailles waren anders dan anders dit jaar. Mooi stukje creabea van Amber de Epoxy koningin van HAPPYPOURSbyAmber ….
~
Ik heb de smaak weer te pakken, kan niet wachten tot de volgende rit!
Liefs,
Elza!
 
Hierbij een aantal sfeer-foto’s. I.v.m. de privacy zijn geen foto’s van herkenbare personen gepubliceerd. 

Leave A Comment

Go to Top