Six Bridges Rally 20242024-06-12T19:33:54+01:00

 

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden.

 

John Bal en André Lugtenburg gaan de Six Bridges Rally rijden, een avonturen rally van 6000 km, 16 dagen lang door 8 landen.
Ze staan te boek als team 15: 
 
 
 
De eerste opdracht van deze rally is: Haal zoveel mogelijk geld op voor een mooi goed doel. Dat mooie goede doel hebben we gevonden: Stichting Ambulancewens, een geweldige stichting die wensen van terminale patiënten uit laat komen, nog één keer….. naar de Kuip, naar de dierentuin, naar je geboorteplaats, je vakantiehuis of wat de wens ook maar is. Dit alles wordt verzorgd door gediplomeerde mensen die dit op geheel vrijwillige basis doen. Hoe mooi is dat!
 
Wil je ook sponsoren? Dat zou geweldig zijn, elke bijdrage gaat voor 100% naar de stichting. Voor elke sponsor, groot of klein komt er een sticker op de Kevert en zo rijden alle sponsoren de rally met ons mee!
 
Met onderstaande button kunt u gemakkelijk via onze pagina op ‘Supportanddonate’ doneren.  
Of stuur een berichtje of mailtje naar:

Blogs

1e Technische voorbereidingen – deuren en stoelen

By |12/04/2024|Categories: Six Bridges24|Tags: , , |

4 Februari 2024 De originele deuren gaan naar de plaatwerker. Na 51 jaar hebben de deuren brievenbussen onderin en boven van die grote roestpukkels. Alle rubbers, strips, pieletjes en palletjes versleten. Een algehele deurrevisie is hard nodig.   Met [...]

Go to Top