Vandaag de KaartLezenInPraktijk-2 (KLIP) rally gereden van de Dutch Historic Rally Club.
Gewoon ingeschreven voor het geval dat het kon. Fit was Dré zeker niet maar met Mike toch vertrokken naar Bodegraven, nog één keer een echte rally rijden. Ingeschreven in de Tourklasse, iets minder moeilijk. 
 
Een hoop bekenden tegengekomen, en in en rondom het restaurant weer de startprocedure: Koffie – met broodje kroket – , ontvangst en bevestigen van de schilden, praatje op het parkeerterrein en zo’n 10 minuten van te voren de route die ingetekend moet worden.
 
De schilden waren erg belangrijk voor de herkenbaarheid, daar een bestuurslid ervoor had gezorgd dat de rally-auto’s wel doorgang hadden tot sluipwegen i.v.m. de afgesloten A12 richting Utrecht. De rest werd tegengehouden c.q. omgeleid.
 
Hieronder een indruk. Klik op een foto voor vergroting en/of browsen door de galerij.
 
 
Keuze wie navigeert wordt ter plekke genomen: Dré.
 
In karakteristieke houding, bril op half zeven, alles op schoot, loep op de kaart, meetlat in aanslag.
 
En focussen op de problemen die voor zich liggen: o.a. twee kaarten met een verschillende schaal. En kleuren die hij niet ziet (bruine wegen zijn fietspaden). Legenda’s lezen en interpreteren is geen tijd voor – en alleen maar lastig….
 
Mooie dag met Mike. We worden 9e van de 23.
Zelfs webmaster neef Job was er! Uitzwaaien en foto’s maken, zo leuk.
In de speech van de voorzitter word de rally genoemd die Barry/Mike gaan rijden voor André/John. Tevens is er een donatie van de club toegezegd.

 

Na de rally nog even John feliciteren, hij viert zijn 70e verjaardag!! 

Als verrassing een beker aan hem overhandigd: “Beste Rally Maat 2008 – 2024” . Bedankt John!

3 Comments

  1. Andre 09/06/2024 at 10:00 - Reply

    Dankjewel Job

  2. John Bal 09/06/2024 at 11:29 - Reply

    Weer een mooie rapportage Job. Ik kon de rally niet rijden omdat mijn feest al lang geleden gepland was. André was de grote verrassing. Dit was emotioneel en heeft ook veel indruk gemaakt op mijn gasten. Die al eerder zonder uitzondering gedoneerd hadden voor de Sixbridges Rally (Ambulancewens) Ze hebben allemaal de Kevert bekeken en vonden het ondanks de omstandigheden prachtig.

  3. Wout Vrolijk 09/06/2024 at 17:09 - Reply

    Hoe mooi is dit!

Leave A Comment