De titel en het plaatje zegt het al.. en wanneer er geen belletje gaat rinkelen, dit slaat op een oude reclame van Heineken, de youtube is onderaan deze post te vinden 🙂 .
 
Vooralsnog zijn alle leuke rally’s tot einde van het jaar geschrapt.
Kevert staan geduldig te wachten op een mooi evenement om de tegenprestatie te leveren voor onze sponsoractie “Op Aarde”.
 
In de tussentijd wat onderhoudswerkzaamheden verricht.  De stickers van de sponsoren blijven natuurlijk zitten tot en met de volgende rally.
Maar de stickers van de gecancelde “mountain summit” rally van dit jaar in ieder geval verwijderd.
 
 
Tevens was de Kevert na de RCCT een beetje wiebelig op z’n wielen. Beide fuseekogels speling, rubbers stabilisator getordeerd. Haal je de boel uit elkaar dan blijkt ook stabilisator ingeteerd door roest.
We hadden weer wat te klussen.. alles heeft natuurlijk niets te maken met de rijstijl van zoonlief (zijn credo ” remmen is angst” ).
 
 
 
Na nieuwe draagarmen en dikkere stabilisator voor nu ook een stabilisator achter gemonteerd, dit komt de wegligging van de kevert ten goede.
 
 
 
Het is nog erg stil in rallyland, dit jaar gebeurt er zeker niets meer. Ondanks dat toch nog een extra sponsor op de Kevert. Ferry bedankt!
Het versleten stuur is vervangen, de winterbanden zitten erop en dan maar weer wachten…
 
 
En nu tijd voor de reclame

One Comment

  1. Wout Vrolijk 01/11/2020 at 13:56 - Reply

    Goeie investering, nu de kevert vast weer als een scheermes.

Leave A Comment