Doel 2024, Six bridges rally 2024′:

John Bal en André Lugtenburg gaan de Six Bridges Rally rijden, een avonturen rally van 6000 km, 16 dagen lang door 8 landen.
 
De eerste opdracht van deze rally is: Haal zoveel mogelijk geld op voor een mooi goed doel. Dat mooie goede doel hebben we gevonden: Stichting Ambulancewens, een geweldige stichting die wensen van terminale patiënten uit laat komen, nog één keer….. naar de Kuip, naar de dierentuin, naar je geboorteplaats, je vakantiehuis of wat de wens ook maar is. Dit alles wordt verzorgd door gediplomeerde mensen die dit op geheel vrijwillige basis doen. Hoe mooi is dat!
 
Wil je ook sponsoren? Dat zou geweldig zijn, elke bijdrage gaat voor 100% naar de stichting. Voor elke sponsor, groot of klein komt er een sticker op de Kevert en zo rijden alle sponsoren de rally met ons mee! 
 
 
————————–//——————————

Doel 2021, rally ‘European Mountain Summit’:

We rijden deze sponsorrally voor zorgboerderij “Op Aarde”: www.boerderijopaarde.nl

Hieronder krijgt u in drieënhalve minuut een indruk van zorgboerderij Op Aarde aan de Sleepseweg 9 in Brielle. Op de boerderij bieden zorgboeren Arjan Monteny en Ronald van de Vliet een zinvolle dagbesteding aan ouderen die last hebben van dementie of sociaal isolement.
 
 
Hier hebben ouderen met geheugen problemen een fijne nuttige dagbesteding. De zorg wordt bekostigd door de staat maar alles wat niet met zorg te maken heeft moet uit giften en het groentewinkeltje komen.
 
Men is nu aan het sparen voor een leuk zitje in de tuin waar de ouwetjes naar gedane arbeid van hun rust en het uitzicht kunnen genieten.

————————–//——————————

Doel 2018, rally ‘Knights of the Island’ :

“De Langstee”.  www.delangstee.nl , permanent wonen voor kinderen en jong-volwassenen

De Langstee is opgericht in 2012, wij zijn een kleinschalige woonboerderij met een huiselijke sfeer en beschikken over 16 kamers. Hier wonen kinderen en jongvolwassenen die door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.