NRS staat voor ‘Nationale Recreatie Stichting’, en deze organiseert jaarlijks leuke evenementen en recreatieve toerrally’s organiseert voor liefhebbers van klassieke en moderne auto’s.

Aan merk, type of bouwjaar van de auto’s en de deelnemers worden geen eisen gesteld, zolang één en ander technisch maar in goede staat verkeert. Het gaat puur om de ontspannen sfeer en het beleven van plezier aan het rijden van mooie ritten.

De Kevert deed bij deze twee-daagse ‘clubritje’ mee in de Sportklasse kaartlezen.

Op vrijdag naar Ellecom gereden. Marjolein Lugtenburg gaat kaartlezen, ze krijgt het er nu al warm van🙂. Een een mooie verrassing: John en Greet kwamen op bezoek in het hotel. 

Zaterdag:

Mooie rallydag, Posbank, Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel. Zeer wisselvallig, hoosbuien, zon, hagel en natte sneeuw. Marjolein Lugtenburg is het kaartlezen nog niet verleerd! Vereist wel opperste concentratie….

De Posbank:

Een onbetamelijke foto waar men later van zegt dat dit echt niet kan en vrouw- c.q. beeld-onvriendelijk is, en vliegveld Teuge

Ook Aaldering Gallery bezocht:

Twee indrukken van de rit bij de Posbank:

En terug bij het hotel, in chique gezelschap….

Zondag:

Prachtige rit langs de Ijssel, een stukje door Duitsland en langs leuke plaatsjes zoals Doesburg en Bronckhorst. Het kaartlezen was een stuk moeilijker als gisteren.

Ook nog een stuk onverhard:

Er waren weinig kaartlezers maar toch: We hebben de gouden plak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. John Bal 10/04/2022 at 23:02 - Reply

    Weer een eerste prijs. Goed gedaan. Top.

  2. Wout+Vrolijk 15/04/2022 at 09:25 - Reply

    En weer een eerste prijs in de knip! Toppers!

Leave A Comment