Wat gaan we doen? Nou, dit:

Het doel waar we voor gaan rijden is bekend:
We gaan deze rally rijden voor Zorgboerderij de Langstee.
 
De Langstee is opgericht in 2012, het is een kleinschalige woonboerderij met een huiselijke sfeer en beschikt over 16 kamers. Hier wonen kinderen en jongvolwassenen die door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. De zorg word betaald uit de PGB van de bewoners. In dit budget zit geen ruimte om wat extra’s te doen. Men is aan het sparen voor een trampoline en/of een zwembadje voor de bewoners. We willen daar graag onze ralley sponsor actie voor benutten. Laten we deze kinderen blij maken.
 
We rijden niet alleen. Vrienden van ons rijden ook “the knights of the island”. Met de Volvo waar Jaap en Andre mee naar Noordkaap en Rusland zijn geweest. Zij rijden voor de Zonnebloem.
 
En weer in de krant.
Extra licht gemonteerd, geen enkel nut in mei maar het staat wel lekker stoer.
NB: de enige Kever taxi van Nederland.
Als die Engelsen en Schotten maar de hand niet opsteken straks, tijdens de rally hebben we geen achterbank.
 
Kever heeft laatste check gehad bij Volksrepairs, loopt als een zonnetje! Tevens mooie korting/sponsoring mogen ontvangen!
 
Nog een stukje voorbereiding :
 
 

Dag-1, vasteland:Hellevoetsluis-Brussel, 173 km

 
Wat een mooie dag, het vertrek bij De Langstee was hartverwarmend, wat een een feestje was er van gemaakt! Beetje een brok in de keel toen we vertrokken. Kevert is tevreden naar Brussel gesnort, we hebben een hotel vlak bij de start lokatie van. Bij de start is Autoworld
, een mooi automuseum, daar zijn we natuurlijk binnen geweest. Hierna naar het centrum voor de meet & greet van de rally. Wat is dat centrum bruisend! Biertjes in de zon. Tot morgen, dan gaat het echt beginnen!

Leave A Comment