De heenreis 

De vorige reünie, in 2022, was bij de Rooise Boerderij in Sint-Oedenrode, morgen – 24 Mei 2023 -vindt deze plaats in en rond Epen, Zuid-Limburg. Voor degenen die nog eens willen bekijken hoe die USA-reis ook al weer was, alle posts hierover zijn hier te vinden.

Vandaag lekker weer eens een mooi stuk rijden naar Epen, via Tomtom kortste route zonder snelwegen. Qua kilometers kort maar de rijtijd is wel vijf en een half uur. Rustig aan, met bakkie in Oudenbosch (waarbij het gelukt is om de Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara op de foto te krijgen samen met de kever ) en Friture in Heusden-Zolder. Geen mes-en-vork eten zeg maar.

‘s Middags aangekomen in het hotel Inkelshoes in Epen, waarbij we nog net van het zonnetje konden genieten. 

Klik op een foto voor vergroting c.q. doorbladeren van de galerij.

De reünie-dag

Met heel de club de Mergelland route gereden, wat is Zuid-Limburg toch mooi om in te rijden. Lekker weer, mooie auto’s en leuke mensen, wat moet je nog meer.

De Kevert kreeg veel aandacht  tijdens de koffiepauze (met vlaai natuurlijk). Tijdens de reis natuurlijk ook het hoogtepunt en het drielandenpunt bezocht. 

Klik op een foto voor vergroting c.q. doorbladeren van de galerij.

Thuisreis

Weer terug naar huis, TomTom kortste route zonder snelwegen. Gilze als tussenstop zodat route weer helemaal anders is als de heenweg. Hier houden de Kevert en wij van. Met het pontje mee van Berg-Meeswijk, grens Nederland/ België, lunch in Bergeijk, (nu wel eten met mes-en-vork), bakkie in Willemstad.

 

2 Comments

  1. Andre 27/05/2023 at 14:11 - Reply

    Leuk Job, Bedankt!

  2. Henk Stolp 27/05/2023 at 19:17 - Reply

    Super leuk verhaal.. was genieten 😉

Leave A Comment