Because Family matters.. Tekst: Mrs. Rallykever – bron: Facebook / FindPenquins.

2 Juni 2022, Dag 15 – Carpineria – Visalia

Vanmorgen dan toch echt afscheid genomen van de groep, en vertrokken naar Mark en Connie Weeda Branderhorst , waar we ook Connor en zijn lieve vrouw Devyn nog even hebben ontmoet.

De route.

Het eerste gedeelte door de bergen, het tweede door eindeloze bergen, dessert en olijven/ pistache noten boomgaarden!

Maar…we zijn er! Aangekomen bij nicht Conny en haar man Mark.  Deel 2 van onze reis is begonnen!

3 Juni 2022, Dag 16 – Visalia

Wàt een bijzondere dag! Connie heeft een prachtig boek gemaakt, vanaf ons eerste contact, haar vakantie naar Nederland toen we 16 waren, haar huwelijk enzovoorts, een pràchtig cadeau!

Ze had ook nog het gedicht dat mijn moedertje voor het huwelijk van Connie en Mark had gemaakt, wat ik heb geprobeerd te vertalen voor Caitlin Kraina , héél bijzonder!

Tóen een ritje in het pràchtige keverbusje (21 ramen / viewz) met Mark naar downtown Visalia en Connie Weeda Branderhorst , Conner en Devyn, en Caitlin, wat héél bijzonder was, aangezien Mark 2 dagen geleden is geopereerd!!

En aan het einde van de middag was ook Nell Weeda daar, die ook blijft slapen! Wàt een dag, wéér 1 voor in de boeken!

4 Juni 2022, Dag 17 – Visalia – BBQ

American way of life, BBQ bij het zwembad, bier en wijn drinken. Kijken naar base bal op het veld naast de tuin. Met Mark, Conny Deanna, José en dochters Ayva en Emma.

Morgen zien we ze weer voor een brunch, maar nu lekker slapen! Mia is al klaar voor een slapie!

5 Juni 2022, Dag 18 – Visalia – Lazy Sunday

En wéér een heel gezellige familiedag, met lekker eten, sport op tv, Mia die in t zwembad sprong en werd gered door Jose, en s’avonds een spelletje rummicub! Met Andre Lugtenburg ,Mark en Connie Weeda Branderhorst , Nell Weeda , Deanna Valdry , Jose, Ayva, Emma, en ook Connor en Devyn kwamen nog even!

6 Juni 2022, Dag 19 – Sequioa National Park

En wéér één voor in de boeken; Met Connie Weeda Branderhorst naar Sequoia park, en wauw! De ‘General Sherman Tree’ (3200 jaar oud) en de Redwoodtrees zijn pràchtig, en zoooooo groot! Vanavond heerlijk uit eten geweest, en Mark Branderhorst kon gelukkig mee, en bij thuiskomst kwam Mia lekker even kroelen bij Dree!

Wel een stukje rijden daarvoor, dat dan weer wel.

7 Juni 2022, Dag 20 – Viselia – Monterey

Opnieuw naar Monterey, dit keer om achternicht Candace, Preston, Reilly en Lena Weeda te ontmoeten!

Casa de Fruta, waar ik vroeger met tante Lijn ben geweest, en nu onderweg naar Monterey zijn gestopt voor lunch!

Gegeten in Bubba Gump Shrimp co. Helemaal naar de film Forrest Gump, dus ff autistisch op Forrest’s bankje gezeten🤪

Het hotel in Monterey.

8 Juni 2022, Dag 21 – Monterey

Dagje Monterey en omgeving. Naar ‘t strand in de baai. ‘s Middags met Lena (ex militair) naar haar oude legerplaats – Fort Ord -, de veteranen begraafplaats en het strand aan de Pacific.

Met Candace Seidle, Preston, Reilly, Lena Weeda , Connie Weeda Branderhorst , Andre Lugtenburg , en ook Deanna Valdry , Ayva en Emma kwamen vandaag!

9 Juni 2022, Dag 22 – Visalia – schoolday

Vandaag rondje gereden met de VW bus. De school waar Mark (Mr B – rekenen en aardrijkskunde) en Connie (spaans) werken als leraar bezocht. Gestopt bij Component, de “place to be” voor koffie. Costo, een mega supermarkt bezocht, alles is hier big. Vanmiddag zwemmen en bieren. Vlees op de bbq voor bij een “hollands prakkie”.

10 Juni 2022, Dag 23 – Visalia – poolday – last day

Bloedheet vandaag, na lunch bij Taco foodtruck vlug in het zwembad. Laatste avond bij Conny en Mark. Uit eten bij een “echt” restaurant – “The Darling”. Geen burgers en cola maar zalm en Chardonnay.

Ook nog de serveerster de ‘klomp’-onderscheiding gegeven (redactie: onduidelijk is nog tot nu toe wat voor speciale services ze daarvoor heeft verricht)

—————- End of the Family Matters in Visalia —————

 

One Comment

  1. Andre 12/06/2022 at 17:42 - Reply

    Geweldig Job!

Leave A Comment