De opdracht

Het mag inmiddels bekend zijn. De eerste opdracht van deze rally is: Haal zoveel mogelijk geld op voor een mooi goed doel. Dat mooie goede doel hebben we gevonden: Stichting Ambulancewens. Om daar wat bekendheid aan te geven zijn een aantal mooie acties opgetuigd. O.a. de  stickerparade – plak de kever maar vol – , de doneerpagina van John Bal, het defilé van Edwin Vermaat. Daarnaast vinden nog steeds allerlei hartverwarmende acties plaats en wordt het groter en groter, en is het totaal opgehaalde bedrag behoorlijk fors geworden. Dank allen! 

Hieronder weer een aantal mooie gebeurtenissen.

Haringparty Het Barbiertje

Súpermiddag bij t Barbiertje, haringparty voor de Hellevoetse ondernemers, en ook t Barbiertje had als goed doel dit jaar voor de sponsoractie van Dree en John Bal gekozen, tbv de Stichting Ambulance Wens Nederland ! 

John is met de kever naar de Barbier gegaan,  ook 2 ambulancemedewerkers waren( zijn) er, en Dree wilde ook graag even zn neus laten zien, dus dat hebben we gedaan! Velen van hun hebben een donatie gedaan! Super dankbaar! Ook naar John,  die van alles geregeld had hiervoor, en zelfs een toespraak heeft gehouden!

Klik op een foto voor een vergroting en/of browsen door de galerij.

Onderzetters Patani Creations

Patani Creations, èèn van onze sponsoren heeft wel iets heel bijzonders gedaan. Ze hebben met een laser onderzetters gemaakt met de afbeelding van onze Kevert. Te gebruiken als decoratie of onderzetter. Zelf een bijzonder exemplaar gekregen, gelaserd op leisteen

Te koop in hun webshop, opbrengst geheel voor stichting Ambulancewens! Zo gaaf dit.

https://www.etsy.com/…/rallykever-voor-stichting…

Placemats, inzamelbox Steakhouse De Moriaan

Tekst van Steakhouse op Facebook:

Zoals velen al weten is in September de 16 daagse Rally waar Andre Lugtenburg en John Bal aan meedoen met de legendarische blauwe kever van Andre. Om mee te doen moeten zij een aantal doelen voor ogen hebben. Het eerste doel, mede vanwege de ziekte van Andre, is het ophalen van een flink bedrag in euro’s voor Stichting Ambulancewens.

Als Steakhouse hebben wij onze placemats voorzien van leuke foto’s van de kever met Andre en John en het verhaal hierachter. Inmiddels hebben wij op onze bar ook een grote transparante Inzamelbox geplaatst, zodat een ieder die ons  Steakhouse De Moriaan  bezoekt een vrijwillige bijdrage kan doen voor dit mooie doel. De eerste klinkende munten en zelfs een briefje zijn al gedoneerd bestemd voor Stichting Ambulance Wens Nederland. Andre en John…heel veel succes gewenst.

Kleding

Wat gebeuren er toch, ondanks alle ellende, mooie, indrukwekkende dingen!! Het is inmiddels besloten dat de jongens die prachtige rally gaan rijden voor John en Dree. En deze werden verrast door Jordy ‘t Mannetje  en Saskia Mannetje-rijdes  met prachtige sweaters, compleet met naam, logo èn een foto met hun vader, hoe mooi is dit?! 

Klik op een foto voor een vergroting en/of browsen door de galerij.

Leave A Comment