Op 19 Juni 2021 heeft de Kevert (met John Bal en André Lugtenburg) meegedaan met de mini-SLS 2021. Heeft niets te maken met een Mini, maar alles met een rally die door de Stichting ‘SLS Classic’ jaarlijks wordt georganiseerd. SLS staat voor ‘Scheveningen-Luxemburg-Scheveningen’, en is oorspronkelijk een 24-uurs rally, waarvan de 1e in 1952 is gereden.

De ‘echte’ rally is eind augustus gepland, en als opwarmertje is deze mini-SLS bedacht, een praktijkoefening en voorbereiding voor deze rally (mocht je daar aan mee willen doen). Gereden in de omgeving van Arnhem.

De heren hebben dit keer met een ‘app’ gereden, wat de ouwetjes toch nog aardig snapten…  Telefoon gemonteerd in de asbak, geen plek meer in de voorruit. Je moet ook nog wat zicht overhouden natuurlijk. Al de sponsoren gingen gewoon mee en rijden inmiddels al bijna een jaar mee met de Kevert

Beetje voorbereiding: 
 
 
En dan het echte werk. de virtuele controlebordjes sprongen blijkbaar zo de telefoon in (snappen ze het nu écht?). Mooie route door de Betuwe van Meteren naar het Rolls Royce museum in Arnhem. Zeer tevreden over het resultaat, slechts 5 foutjes. Alleen de zgn regularity proef deden ze wat te rap – 80 sec te snel .
 

Leave A Comment