De Kevert staat nog in USA outfit te balen in de garage. Zo zielig.. daar hebben we wat op gevonden, een nieuwe uitdaging: 1500 km Alpen collen rijden! Dan moeten we ff naar München rijden voor de start en vanaf Cote ‘d Azur finish weer naar huis… 

De eerste opdracht van de “Europian Mountain Summit” is: Haal zo veel mogelijk geld op voor een goed doel naar keuze. Wij gaan rijden voor “de vrienden van Op Aarde”.

Op Aarde is een zorgboerderij die dagbesteding verzorgd voor ouderen met een geheugenprobleem, denk aan dementie, altzheimer etc.. het is geweldig om te zien dat deze ouderen heerlijk kunnen werken op de boerderij op hun niveau. De zorg/ begeleiding wordt betaald uit de WMO of WLZ. Andere zaken die nodig zijn worden betaalt van de producten die men verkoop en door sponsor werving. Op dit moment is men bezig om een prieeltje te bouwen waar de ouwetjes kunnen rusten na gedane arbeid. Voor de inrichting is nog geen geld.

Hiervoor willen wij graag rijden. Doet U ook (weer) mee? Alles kan, je naam of een boodschap op de Kevert, reclame voor je bedrijf of wat dan ook! Stuur gerust een persoonlijk bericht aan Andre of Mike Lugtenburg.

Bericht 11 augustus:

Door persoonlijke omstandigheden is het voor mij (Andre) niet mogelijk om deel te nemen. Zoon Barry neemt mijn plaats over achter het stuur.

Het is weer net als de eerste sponsor rally die we reden voor Wallenpop, toen heette het team “the Bugbrothers” (Andre en Martin).

Nu dus weer 2 broers maar een generatie jonger (Mike en Barry).

-Vooralsnog geen codes oranje in de route, onzekere tijd, we gaan er van uit dat rally doorgaat cq routes worden aangepast.

Ook sponsoren voor het goede doel? dries7@me.com of pb op facebook.

Leave A Comment